CoolNet

Мъглуване на оранжерии и разсадници с цел охлаждане и овлажняване. Изключително подходящ за охлаждане на открити обекти като ресторанти, градини, беседки, навеси и др.

CoolNet Съдържа 5 продукта.

  • CooNet Pro™ е статичен мъглообразувател предназначен за охлаждане и овлажняване на разсадници и оранжерии. Изключително подходящ е също и за охлаждане на открити обекти, като ресторанти, градини, беседки, навеси и др. 3.32 лв/бр (глава)5.87 лв/бр (комплект с микротръба 15см, антидренажен клапан и конектори)

  • CooNet Pro™ е мъглообразувател с една дюза, предназначен за охлаждане и овлажняване на разсадници и оранжерии. Изключително подходящ е също и за охлаждане на открити обекти, като ресторанти, градини, беседки, навеси и др. 0.94 лв/бр (глава)3.54 лв/бр (комплект с микротръба 15см, антидренажен клапан и конектори)

  • CooNet Pro™ T е мъглообразувател с две дюзи, предназначен за охлаждане и овлажняване на разсадници и оранжерии. Изключително подходящ е също и за охлаждане на открити обекти, като ресторанти, градини, беседки, навеси и др. 1.67 лв/бр(глава)4.21 лв/бр(комплект с микротръба 15см, антидренажен клапан и конектори)

  • Микро тръба 15см. с тежест за микроразпръсквачи: CoolNet Pro SpinNet VibroNet 1.38 лв/бр

  • Анти-дренажен клапан за микроразпръсквачи: CoolNet Pro SpinNet VibroNet 1.20 лв/бр