Тор за тревни площи

Netafim

Тор за тревни площи Съдържа 10 продукта.

 • Landscaper Pro All Round е професионален гранулиран тор с контролирано освобождаване с период на деиствие 4-5 месеца, който стимулира развитието на младата трева и подпомага образуването на здрав тревен чим. цената е с вкл. ДДС Опаковка - 15кг.

  124,80 лв
 • Landscaper Pro Maintenance е идеален базов тор с контролирано освобождаване за поддръжка на тревни площи, използвани за озеленяване. Landscaper Pro Maintenance осигурява бърз визуален ефект и дългосрочна здравина на растенията, благодарение на балансираните хранителни вещества, освобождавани в продължение на период от 2-3 месеца. Формулация: 25-5-12...

  111,24 лв
 • Landscaper Pro Stress Control е тор за периода с екстремални температури, който позволява на растението да издържи на неблагоприятни метеорологични условия. Той засилва издръжливостта на растението на клетъчно ниво и повишава съдържанието на хранителни вещества. Формулация: 16-5-22цената е с вкл. ДДС Опаковка - 15кг.

  112,50 лв
 • NEW GRASS е идеалният тор за употреба при засяване на нова трева, полагане на тревни чимове или презасяване. Покритието Poly-S контролира освобождаването на азот, който гарантира балансиран растеж и добро развитие на корените. Високото съдържание на фосфор спомага за растежа на корените.  Формулация: 20-20-8цената е с вкл. ДДС Опаковка - 15кг.

  112,68 лв
 • Landscaper Pro Pre-Winter е тор за приложение преди студените зимни месеци. Тревният килим се нуждае от малко количество хранителни вещества през зимните месеци, дори когато зимата изглежда по-топла от обичайно. Формулация: 14-5-21+2MgOцената е с вкл. ДДС Опаковка - 15кг.

  102,00 лв
 • Landscaper Pro Full Season тор с контролирано освобождаване, който осигурява хранителни вещества през целия сезон, за балансиран растеж на тревата и добро развитие на кореновата система. Тревните площи ще бъдат устойчиви на плевели и мъх. Формулация: 27-5-5-2MgOцената е с вкл. ДДС Опаковка - 15кг.

  122,00 лв
 • Landscaper Pro® Flora е разработен на базата на известната технология Osmocote на ICL и е специално предназначен за бордюри, храсти, дървета, саксийни растения и висящи кошници. Хранителните вещества се освобождават постепенно и равномерно през целия сезон, като осигуряват еднородни, здрави и разкошни цветове. Формулация: 15-9-11+3MgOцената е с вкл....

  155,52 лв
 • Роторната разпръсквачка EasyGreen разхвърля гранулите равномерно като обхваща широка ивица с приблизителна ширина 3 метра, което Ви дава възможност за бърза обработка на големи тревни площи, ливади и овощни градини – равномерно и прецизно. цената е с вкл. ДДС

  114,37 лв
 • Ръчен тороразпръсквач за малки и средно големи тревни площи. HandyGreen II е висококачествен и лесен за ръчна употреба уред. Подходящ за разпръскване на торове и семена цената е с вкл. ДДС

  40,20 лв
 • GREENMASTER LIQUID HIGH N 25-0-0+2MgO+TE е течен тор с високо съдържание на азот за бърз визуален ефект и добавен магнезий за наситен цвят. GREENMASTER LIQUID HIGH N 25-0-0+2MgO+TE подобрява състоянието на тревния чим и възстановяването след стресови условия. цената е с вкл. ДДС Опаковка - 10л.

  92,39 лв 136,56 лв
 • Бърза поръчка

  Без регистрация! тел. 0887 550 580

 • Доставка

  Начини и срокове за доставяне на стоки.

 • Начин на плащане

  Наложен платеж и банков превод