ПАРТНЬОРИ

ПАРТНЬОРИ

Като световен лидер в областта на интелигентното капково и микронапояване, Netafim помага на фермерите за постигане на по-добро качество на културите, високи добиви с малко разходи, и намаляване на използваните  ресурси  - вода, земя и енергия. ИРИСИСТ ЕООД e изключителен и единствен дистрибутор на Netafim - Israel за България вече 18 годи...

Като световен лидер в областта на интелигентното капково и микронапояване, Netafim помага на фермерите за постигане на по-добро качество на културите, високи добиви с малко разходи, и намаляване на използваните  ресурси  - вода, земя и енергия. ИРИСИСТ ЕООД e изключителен и единствен дистрибутор на Netafim - Israel за България вече 18 години!

През 1965 година НЕТАФИМ въведе в експлоатация своята техническа новост - система за напояване. Днес НЕТАФИМ предлага изключително широка гама от иригационни продукти в този бранш, включително най-фините в света линии за капково напояване и капкообразуватели, спринклери, микрооросители и струйно-компенсационни дъждовални машини, филтри, торосмесители, компютърни контролери и богат спектър oт селекция на други продукти, всички налични като напълно интегрирани системи. Пълната гама по оранжерийно обслужване на НЕТАФИМ обхваща всички етапи от изграждането на проекта до автоматизираното торене, регулирането на климата и непрекъснатото поддържане на работния режим на системата. При озеленяването капковото напояване, оросителите и микродюзите, иригационните контролери и вентилите съчетават удобството с приложение на съвременни технологии. Модулните и пълни проекти "под ключ" на НЕТАФИМ за селското стопанство, оранжериите и озеленяването осигуряват агротехническа поддръжка и предлагат проучвания за реализация. Системите на НЕТАФИМ могат да се намерят в Съединените Щати, Европа и Австралия и в развиващи се региони в Африка, Азия и Южна Америка. Побеждавайки неблагоприятни видове климат, топография, почвен състав и налични условия за вода, системите за капково напояване на НЕТАФИМ чувствително увеличават реколтата - понякога до десет пъти! НЕТАФИМ разрешава агротехнически въпроси с персонал от висококвалифицирани агрономи и хидроинженери, осигуряващ създаването на комплектни системи в съответствие със специфичните потребности. Призванието на НЕТАФИМ е в осигуряването на качество и обслужване на висше равнище - уникални продукти и отличен сервиз.

ICL предлага специализирани торове, които включват иновативни технологии за контролиранo освобождаващи се хранителни вещества при гранулираните торове и голяма гама от водоразтворими торове за селскостопански сектор.ICL е най-големия производител на торове в света, включващ в себе си брандове като:Everris, Fuentes, F&C, Rotem и Nu3.

Reinke е американска компания, основана през 1954г. в гр.Дашер, Небраска. където се базира и днес. Reinke е пионер и световен лидер в производството и иновациите в пивотните напоителни системи.Повечето от патентите и концепциите използвани в съвременните механизирани напоителни системи(пивоти) са благодарение на Ричард Рейнке основател на Reinke Manufacturing Co.

Top Greenhouses Ltd. е една от водещите компании в Израел, които пройзвеждат широка гама от тунелни оранжерии за земеделски производители от цял свят.Дъщерното и дружество  Elyahu Zalman и Sons Ltd. Group, са специалисти в производството на стоманени тръби и профили с повече от 50 години опит.

Weathermatic е американска компания базирана в Далас, Тексас, и е световен производител на най-високо качество продукти за напояване на паркове и градини. Weathermatic разполага с пълна гама от контролери, клапани, потъващи хидранти, роторни разпръсквачи, дюзи и др. компоненти за пълното изграждане на поливна система. 

Още

ПАРТНЬОРИ Няма продукти в тази категория.