Обекти

Netafim
Обекти

ИРИСИСТ   2000 - 2017г.           

 ________________________________________________________________________________________________________________________________

2001 г.

Овощен разсадник Севлиево  

Овощен разсадник 140 дка – система за капково напояване и хранене на растенията.

 

2002 г.

Овощна градина - Петрич  

Овощна градина 60 дка - ...

ИРИСИСТ   2000 - 2017г.           

 ________________________________________________________________________________________________________________________________

2001 г.

Овощен разсадник Севлиево  

Овощен разсадник 140 дка – система за капково напояване и хранене на растенията.

 

2002 г.

Овощна градина - Петрич  

Овощна градина 60 дка - система за капково напояване и хранене, система за борба с пролетно измръзване, мрежа против градушки.

Оранжериен комплекс - Силистра 

Модеризация на оранжериен комплекс 60 дка за отглеждане на зеленчуци. Обхват на проекта: система за капково напояване, хранителен възел, система за охлаждане и поддържане на въздушна влажност, хранителен възел.

 

2003 г.

Оранжериен комплекс - Кресна  

Реконструкция и модернизация на оранжериен комплекс 30/60 (120) дка за отглеждане на зеленчуци (проект B078/2002). Обхват на работата: ремонт на отоплителна система, модернизация на напоителна система, система за охлаждане и поддържане на въздушна влажност, система за субстратно отглеждане на растения (хидропоника), система за почвена изолация, модернизация на електрическа система, въвеждане на комплексна система за автоматизация на процесите, модернизация на система за поливна вода в оранжерията.

Оранжериен комплекс - Казашка река  

Модернизация на оранжериен комплекс 30 дка за отглеждане на зеленчуци. Обхват на работата: напоителна система за капково напояване, система за охлаждане и поддържане на въздушна влажност, хранителен възел.

 

2004 г.

Оранжерия – Дупница  

Модернизация на оранжерия 3,2 дка за отглеждане на зеленчуци с обхват система за напояване и хранителен възел.

 

2005 г.

Оранжериен комплекс – Петрич  

Модернизация на оранжерия 17 дка за отглеждане на зеленчуци. Обхват на работата: напоителна система за капково напояване, система за охлаждане и поддържане на въздушна влажност, хранителен възел.

Овощна градина - Кюстендил

Напоителна система за капково напояване и хранене на ябълкови насаждения 100 дка.

Последващи разширения до 150 дка.

 

 2006 г.

Оранжериен комплекс - Петрич  

Реконструкция и модернизация на оранжериен комплекс 360 дка за отглеждане на зеленчуци. Обхват на работата: ремонт на отоплителна система, модернизация на напоителна система, система за охлаждане и поддържане на въздушна влажност, система за субстратно отглеждане на растения (хидропоника), система за почвена изолация, модернизация на електрическа система, въвеждане на комплексна система за автоматизация на процесите, модернизация на система за поливна вода в оранжерията.

Оранжерия - Раковски  

Модернизация на оранжерия 2 дка за производство на цветя. Обхват на работата: напоителна система за капково напояване на контейнери със субстрат, система за охлаждане и поддържане на въздушна влажност, хранителен възел.

Ферма за охлюви - Монтана

Система за дъждуване на ферма за охлюви – 12 дка.

Оранжерия – Банкя  

Оранжерия за производство и отглеждане на орхидеи 500м2. Система за капково напояване и система за охлаждане и поддържане на въздушна влажност.

 

2008 г.

Лозов масив – с. Коларово  

Напоителна система за капково напояване и хранене на винени сортове лозя 900 дка. Последващи разширения зо обща площ 1450 дка. Изграждане на проект “до ключ!

Още

Обекти Няма продукти в тази категория.

Подкатегории

  • Бърза поръчка

    Без регистрация! тел. 0887 550 580

  • Начин на плащане

    Наложен платеж и банков превод